25 nov. 2013

Chins Test

Har nu börjat testa gren för gren inför fitness five för att se vilken status jag har nu. Biceps curlen var riktigt dålig så den får jag träna på. Målet är att minst klara 20 reps i varje gren vilket ger 100 totalt. Bicepscurlen testade jag förra veckan och gjorde 11 stycken så där får jag ju träna lite.

Idag var det dags för chins försök och jag filmade även detta se nedan. De är inte helt korrekta så det kommer jag givetvis att få jobba på. Måste vara still med benen. Jag fick ihop 16-17 stycken om jag räknade rätt så det ska nog gå att få ihop iallafall 25-30 stycken tillslut hoppas jag.


För att illustrera hur det ska se ut se följande klipp. Spola fram en minut det är först då det händer något.

Kan se mitt bicepsförsök först i filmen som jag knåpade ihop från förra passet. Är även lite fler övningar med från detta armpass.

Har fortfarande tre grenar till att testa av. Planen är att beta av en gren per pass, så under veckan ska jag hinna med de tre övriga. Sen får vi se hur upplägget blir för att träna upp detta.

Övrigt
Har hållt upp från godis, sötsaker ja praktiskt taget allt dåligt i en månad och det ger resultat känner jag. Innan detta körde jag ätardagar där jag fick äta precis vad jag ville men nu är det mer fokus på bra intag hela tiden. Man mår bättre, kan vara lite jobbigt ibland för huvudet. Blir ju så att man ibland snöar in på just något som man vill ha. För vissa är det choklad andra godis osv. Men när jag ser resultaten komma blir det lättare att fortsätta tycker jag.

I vanlig ordning slänger jag med lite bilder