21 okt. 2013

Träning träning träning

Yes, mycket träning nu. Så ofta jag hinner med och att kroppen orkar dvs återhämtar sig. Formen blir sakta bättre och bättre vilket är sköj. Rolig period att vara i när man ser resultat för varje vecka som går. Väntar på att stöta på en platå där det stannar av lite och är beredd att ändra mitt upplägg isåfall. Än så länge så har jag inte stött på det så jag fortsätter med mitt upplägg med intag kring 2500 kcal ungefär samt ätardag en gång/vecka. Ätardag behöver nödvändigtvis inte innebära godis osv utan att jag går upp och ligger på 3000-3500 kcal.
Japp jag kollar alltså mitt intag och följer det med spänning med hjälp av Shapeup appen. Förra veckan gjordes hela appen om vilket var lite vilseledande. Har tagit lite längre tid att bokföra min mat men snart har man väl hajjat hur den är uppbyggd.

Jag är väl medveten om att en kalori är inte alltid en kalori men det är ett mått på vad saker och ting innehåller så att man får en uppfattning av hur mycket energi olika typer av måltider ger. Med den kunskapen och medvetenheten kan jag iallafall göra bättre val för vad jag stoppar i mig. Viktigast är att det är bra råvaror som slinker ner. Håller jag kalorierna på en dag men käkar skräp så har jag defenitivt misslyckats.

Har ändrat min split lite nu och lagt till lite extra rygg och armar. För min del går detta i perioder vad jag brukar satsa lite extra på. Brukar alltid vara något som jag lägger lite extra fokus på. Övningen nedan kör jag ganska ofta nu. Smygs med i varannat pass ungefär