15 okt. 2013

Phil Heat

Tredje året på raken som Phil går segrande ur Mr Olympia. Det går att bygga lite mer muskler inser man när man kollar på när han posar.


Protein!

Protein vet de allra flesta att det är byggstenar till muskler. Men hur ska man få i sig proteinet. I mitt fall så "fuskar" jag genom att dricka en hel del av proteinintaget i form av Vassle protein, kasein protein och BCAA (grenade aminosyror). Det används flitigt runt träning men även i min morgon smoothie eller vid bakning.
Till detta så missbrukar jag även kvarg. Kör själv på ica's 0,1% fett som jag gillar bäst. Vid mellanmål så kör jag klassikern med funlight i. Blir riktigt bra. Men använder kvarg som sås till diverse måltider. Tex istället för zatsiki så kör jag min kvarg med vitlökspulver och svartpeppar. Eller blandar ut "bean" med kvarg.

Gäller att hitta sina källor som man själv uppskattar. Att dricka funkar bra för en del och mindre bra för andra har jag lärt mig tex. Alternativa proteinkäller skrivs det om på styrkelabbet. Läs gärna detta inlägg för att få lite extra input.

När det väl kommer till proteinpulver så är scitec absolut det godaste som jag har provat. En fröjd att dricka. BCAA-XX kör jag på när det kommer till aminosyror. Just aminosyror använde jag då jag körde 16-8 diet dvs fasta 16 timmar och sedan äta under 8 timmar. Under fastan så drack jag BCAA.

Dagens Pass var Rygg, biceps och lite mage.
  • 5 set Mark
  • 4 set rodd med supinerat grepp (skivstång)
  • 4 set Latsdrag
  • 5 set rodd i maskin
  • 4 set kippade chins
  • 4 set omvänd pec dec
  • 3 set rodd med brett grepp
sen var ryggen färdig och biceps fick bekänna färg. Riktigt skönt pass med bra tryck och bra ork.
Imorgon är det
ChestDay! Brukar bli bra pass.

// Godnatt