24 okt. 2013

Posering

Har börjat ägna mig lite åt klassiska styrke poser. Tänkte att det är väl bara att ställa upp sig å spänna lite. Vad fel jag hade. Shit va lurigt att få till det så att det ser vettigt ut. Tanken för min del är att kunna jämföra både med mig själv och andra för att kunna se vad som är mina styrkor samt vad jag behöver jobba lite mer på. Kroppen är ju ganska föränderlig under dagarna och efter/under pass. Så bilder kan verkligen bli olika.

Det är ganska lätt att bli självkritisk och vilja se resultat. Man vill både vara stor och hård. Inte lätt :) Men jag tror någonstans att det kritiska är vad som driver utvecklingen frammåt och viljan att pressa sig innanför gymmets väggar. Målet kan vara olika beroende på vilken period man är inne i. Men gissningsvis så är de flesta sällan helt nöjda utan vill gärna förbättra sig lite här och där.

Men resultatet är ju inte allt utan en bonus. För min del är själva passet dagens höjdpunkt, min egentid som jag uppskattar väldigt mycket. Så hela resan till målet gillar jag skarpt. Man ser förändringarna och känner förändring.Underbart!

Träna på nu, för det ska jag göra!